Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sweet Home Brevent

Chamonix, Frankrijk

sweet-home-breventsweet-home-breventsweet-home-breventsweet-home-breventsweet-home-brevent
Favoriet 
     
     

    v.a. 991

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Sweet Home Brevent in Chamonix

    Het moderne appartement op de begane grond bevindt zich in het centrum van Chamonix, slechts 2 minuten lopen van de liften naar het skigebied Brévent, de skipistes en de pendelbussen. Gasten kunnen het hele jaar door gemakkelijk de bergen verkennen. De nabijgelegen pistes zijn geschikt voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. In de zomermaanden zijn er meerdere wandelroutes en mountainbikeroutes om uit te kiezen. Alle faciliteiten van de regio Chamonix zijn dichtbij, inclusief banken, een wekelijkse markt en supermarkten. De luchthaven van Genève is 1 uur en 15 minuten verwijderd.



    Het appartement, geschikt voor 5 personen, bevindt zich in een moderne residentie aan een rustige straat op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Chamonix. De woonruimte is licht dankzij schuifdeuren van glas die toegang bieden tot de tuin en onbelemmerd uitzicht op de bergen daarachter. De ruime kamer is ingericht met een sofa, fauteuil, flatscreen-tv en een eettafel voor vijf personen. Daarnaast bevindt zich de keuken, prachtig ingericht en uitgerust met een gecombineerd fornuis/inductiekookplaat, oven, magnetron, koel/vriescombinatie, vaatwasser en koffiezetapparaat.

    Slaapkamers:
    - Slaapkamer 1: De hoofdslaapkamer, met een tweepersoonsbed en kledingkast, heeft een glazen deur naar het terras met directe toegang tot de privétuin.
    - Slaapkamer 2: Deze unieke slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoons stapelbed erboven.

    Badkamer:
    De stijlvolle badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets