Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Grand Roc - Bruyères 211

Chamonix, Frankrijk

residence-grand-roc-bruyeres-211residence-grand-roc-bruyeres-211residence-grand-roc-bruyeres-211residence-grand-roc-bruyeres-211residence-grand-roc-bruyeres-211
Favoriet 
     
     

    v.a. 568

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Résidence Grand Roc - Bruyères 211 in Chamonix

    Het duplexappartement is gelegen op slechts 230 meter van de skiliften in Argentière en biedt een prachtig uitzicht op het Mont Blanc-gebergte. Nabijgelegen voorzieningen omvatten een verhuurwinkel voor sportuitrusting, een Franse bakkerij en een café, allemaal binnen een wandeling van 3 minuten. De skipistes en skilift zijn gemakkelijk dichtbij, terwijl winkels en supermarkten ook op loopafstand zijn. De Golfclub van Chamonix ligt slechts 8 minuten rijden verderop. De luchthaven van Genève is in 1 uur en 19 minuten te bereiken.



    Het lichte en mooie appartement kenmerkt zich door frisse interieurs en een open indeling waardoor gasten zelfs van binnenuit kunnen genieten van de pittoreske uitzichten. De woonkamer bevat een zithoek met een bank, stoelen en een HD-tv, met uitzicht op de bergen en uitkomend op een balkon. Het eetgedeelte biedt plaats aan 3 gasten, terwijl de volledig uitgeruste keuken beschikt over een vaatwasser, magnetron, oven, koelkast, broodrooster en inductiekookplaat. Het duplexappartement heeft twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed, evenals een moderne badkamer met een bad en een douche erboven.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône