Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Bellevue 08

Chamonix, Frankrijk

le-bellevue-08le-bellevue-08le-bellevue-08le-bellevue-08le-bellevue-08
Favoriet 
     
     

    v.a. 730

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Le Bellevue 08 in Chamonix

    Gelegen naast een bar aan de Rue Charlet Straton, is de residentie gemakkelijk bereikbaar, aangezien deze recht tegenover het treinstation ligt (openbare parkeergelegenheid aanwezig) en een lokale bushalte. Centraal Argentière biedt een prachtig assortiment aan Franse eetgelegenheden, betaalbare cafés, kruidenierswinkels en resortfaciliteiten. De skilift van Les Grands Montets bevindt zich op slechts 8 minuten lopen.
    Geplaatst op 15 minuten rijden van Chamonix, is Argentière een van de meest geliefde Alpenresorts, gelegen aan de voet van Les Grands Montets (een uitgestrekt, gevarieerd gebied dat een breed scala aan pistes en uitgebreide poedervelden biedt voor off-piste liefhebbers). Vanuit de zorgeloze locatie van het appartement, is het 79 minuten rijden naar de luchthaven van Genève.



    Intern biedt het appartement op de 1e verdieping accommodatie verspreid over twee gastvrije verdiepingen. Op de belangrijkste 1e verdieping, wordt een sfeervolle woonkamer met sofa en toegang tot het balkon vergezeld door een goed uitgeruste keuken en eethoek voor 4 personen. Een trap van 16 treden leidt naar een 2e verdieping met een tweepersoons slaapkamer en een stapelbed (dat zich op de bovenste overloop bevindt).
    Een eigentijdse ingerichte badkamer met bad en overhead douche completeert de indeling van dit veelzijdige, goed geplaatste toevluchtsoord. Het mooie, privé balkon is uitgerust met een gezellige eethoek voor 2 personen.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets