Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Bellevue 06

Chamonix, Frankrijk

le-bellevue-06le-bellevue-06le-bellevue-06le-bellevue-06le-bellevue-06
Favoriet 
     
     

    v.a. 700

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Le Bellevue 06 in Chamonix

    Gelegen in het centrum van Argentière, is dit gemoderniseerde appartement met balkon gunstig gelegen tegenover het treinstation en een lokale bushalte. Centraal Argentière biedt een verscheidenheid aan Franse eetgelegenheden, betaalbare cafés, kruidenierswinkels en resortvoorzieningen. De skilift Les Grands Montets ligt op slechts 8 minuten lopen. Geplaatst op 15 minuten rijden van Chamonix, is Argentière een populair Alpenresort aan de voet van Les Grands Montets.



    Het appartement op de 1e verdieping heeft een licht en luchtig interieur met een stijlvolle open woonkamer voorzien van een flatscreen-tv en chique bankstel. Een moderne eetkeuken voor 4 personen vult de leefruimte aan. De slaapgelegenheid omvat een tweepersoonsslaapkamer met kast en privacygordijn, geschikt voor stellen, evenals een kindvriendelijke kamer met stapelbedden. De eigentijds ingerichte volledige douchekamer maakt de interne indeling van dit uitnodigende vakantieverblijf compleet.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz