Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Persévérance 15 - Le Triangle d'Or

Chamonix, Frankrijk

la-perseverance-15-le-triangle-dorla-perseverance-15-le-triangle-dorla-perseverance-15-le-triangle-dorla-perseverance-15-le-triangle-dorla-perseverance-15-le-triangle-dor
Favoriet 
     
     

    v.a. 855

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    La Persévérance 15 - Le Triangle d'Or in Chamonix

    Gelegen aan Rue Charlet Straton, bevindt het drieverdiepingen tellende verblijf zich binnen handbereik van lokale eetgelegenheden, de bushalte en het nabijgelegen treinstation (dat ook gratis openbare parkeergelegenheid biedt). Centraal Argentières heeft een prachtig assortiment Franse restaurants, betaalbare cafés, kruidenierswinkels en resortvoorzieningen. Ook de skilift Les Grands Montets is dichtbij, op 8 minuten wandelen. Gelegen op 15 minuten rijden van Chamonix, is Argentières een van de meest geliefde Alpenresorts, gelegen aan de voet van Les Grands Montets (een uitgestrekt, gevarieerd gebied dat een breed scala aan pistes biedt en uitgebreide poedervelden voor off-piste liefhebbers).



    Gelegen op de 3e verdieping, is dit 2-slaapkamer appartement voor 6 volledig WiFi-uitgerust en profiteert van een gezellige gezinsvriendelijke indeling. De open woonkamer met schuine plafonds is uitgerust met een flatscreen tv, dvd-speler en een dubbele slaapbank. Bij de uitnodigende leefruimte hoort een even charmante keukeneetkamer met vaatwasser. Een ruime hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed wordt gecomplementeerd door een 2e slaapkamer met aan elkaar koppelbare eenpersoonsbedden en een retro ingerichte familiebadkamer, met apart toilet. Slaapkamer 1: Een grote, rustgevende slaapkamer met tweepersoonsbed en een kledingkast met uitzicht op Mont Blanc. Slaapkamer 2: Een ruime logeerkamer met koppelbare eenpersoonsbedden en kledingkast (let op, er is geen raam). Extra: Een dubbele slaapbank voor 2 personen is aanwezig in de woonkamer. Badkamer 1: Een familiebadkamer uitgerust met een bad, douche erboven en wastafel. Service WC: Een apart toilet. Extra voorzieningen zijn een tijdloze retraite met flexibele slaapindeling, gratis WiFi-toegang, flatscreen tv met dvd-speler, muziekstereo, vaatwasser, Nespresso koffiemachine en 58 externe traptreden. Auto niet noodzakelijk.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires