Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Maison De Montroc

Chamonix, Frankrijk

la-maison-de-montrocla-maison-de-montrocla-maison-de-montrocla-maison-de-montrocla-maison-de-montroc
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.261

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    La Maison De Montroc in Chamonix

    De woning bevindt zich in het dorp Les Frasserands, dicht bij het populaire resort Argentière. Het is nabij de skiliften, pendelbussen en pistes. Voor beginners zijn de hellingen bij La Vormaine slechts een autorit van 3 minuten verwijderd. Voor meer ervaren skiërs zijn ook de hellingen van Tour Col de Balme dichtbij. Sommige hoger gelegen pistes rond Argentière bieden zelfs laat in het seizoen nog skigelegenheid, soms tot begin mei. De luchthaven van Genève is 1 uur en 20 minuten rijden vanaf het huis.



    Het stijlvolle huis is verdeeld over 4 verdiepingen in een hedendaagse ontwikkeling. Het biedt comfortabel plaats aan 8 personen en heeft veel ruimte voor iedereen. De belangrijkste woonruimte is zeer licht, met een grote glazen deur die naar een traditioneel houten balkon leidt met uitzicht op de vallei. De woonkamer is voorzien van een bank, een gesloten houtkachel, een salontafel en een fauteuil. De houten eettafel heeft 8 zitplaatsen en is dicht bij de halfopen keuken, die goed uitgerust is met een kookplaat, magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en Nespresso-apparaat. Er is een tweede zitruimte op de bovenste verdieping met een hoekbank en een flatscreen-tv.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen