Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chamonix Sud - Bâtiment Iris 359

Chamonix, Frankrijk

chamonix-sud-batiment-iris-359chamonix-sud-batiment-iris-359chamonix-sud-batiment-iris-359chamonix-sud-batiment-iris-359chamonix-sud-batiment-iris-359
Favoriet 
     
     

    v.a. 757

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Chamonix Sud - Bâtiment Iris 359 in Chamonix

    Kies het goed verzorgde studio-appartement met een prachtig interieur voor een onvergetelijk verblijf in Chamonix!

    Het onlangs gerenoveerde appartement bevindt zich op de derde verdieping en is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit levendige en zorgvuldig ingerichte appartement heeft een balkon met uitzicht op de bergen en het prachtige landschap.

    Chamonix is een bekende winterbestemming. De badplaats staat bekend om honderden kilometers geprepareerde pistes voor skiërs van alle niveaus. Tijdens de zomers is de prachtige bestemming open voor verkenning via fiets- en wandelpaden. Er is een fietsenwinkel vlakbij het huis. Voor de fervente golfliefhebbers ligt de dichtstbijzijnde golfbaan op amper 4,5 kilometer afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op ongeveer 103 kilometer van het huis.

    Het studio-appartement is recentelijk gerenoveerd en bevindt zich op de derde verdieping. Het kan tot 4 gasten accommoderen en beschikt over een balkon met een prachtig uitzicht op de bergen. De woonkamer is ruim en opent naar het balkon, wat zorgt voor een verfrissende en vrolijke ambiance. Het omvat een grote sofa, een eethoek met een houten tafel voor 4, en een kitchenette met een koffiezetapparaat, oven, broodrooster, kookplaat en koelkast. Er is ook een flatscreen-tv en een selectie boeken voor vermaak.

    Slapen:
    Het appartement beschikt over een dubbel stapelbed waar tot vier gasten in kunnen slapen.

    Badkamer:
    De moderne doucheruimte is goed onderhouden en omvat een wastafel en een wc.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône