Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Dava La Via ski in/ski out

Chamonix, Frankrijk

chalet-dava-la-via-ski-in-ski-outchalet-dava-la-via-ski-in-ski-outchalet-dava-la-via-ski-in-ski-outchalet-dava-la-via-ski-in-ski-outchalet-dava-la-via-ski-in-ski-out
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.818

    • Max. 10 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Chalet Dava La Via ski in/ski out in Chamonix

    Het chalet bevindt zich in Le Tour, langs 'Chemin des Lauz', op slechts 5 minuten lopen van de skihellingen van La Vormaine en een lokaal restaurant-bar. De skigebieden van Les Grands Montets en de voorzieningen van Argentière zijn gemakkelijk bereikbaar met een autorit van 5-8 minuten. Het hele jaar door resort Chamonix is 18 minuten rijden met de auto.



    Het 3 verdiepingen tellende chalet biedt een tijdloze ambiance met een schilderachtige woonkamer, goed uitgeruste keuken, eetruimte en een zonnig balkon. Het beschikt over 4 slaapkamers: 2 tweepersoonskamers, een gastenkamer met 2 eenpersoonsbedden en een kindvriendelijke kamer met 2 stapelbedden. Het chalet heeft ook moderne badkamers en extra voorzieningen zoals gratis WiFi, flatscreen-tv en een wasmachine.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône