Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Central Majestic Apartment Near Skiing

Chamonix, Frankrijk

central-majestic-apartment-near-skiingcentral-majestic-apartment-near-skiingcentral-majestic-apartment-near-skiingcentral-majestic-apartment-near-skiingcentral-majestic-apartment-near-skiing
Favoriet 
     
     

    v.a. 797

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Central Majestic Apartment Near Skiing in Chamonix

    Dit vakantieverblijf geniet van een van de beste locaties, met uitstekende toegang tot alle voorzieningen van Chamonix, evenals het beroemde kabelbaanstation L'Aiguille du Midi. De skibushaltes naar alle skigebieden zijn ook dichtbij. Chamonix staat bekend om de grote verscheidenheid aan zowel winter- als zomeractiviteiten zoals paragliden en parasailen (binnen 20 minuten lopen). Het is een internationaal centrum voor skiën, snowboarden, langlaufen, sleeën en schaatsen. Er is ook een overdekt zwembad en een hamam die het hele jaar door geopend zijn. Voor gezond plezier is het Chamonix Amusement Park - Domaine des Planards (5 minuten rijden) waar je kunt genieten van waterattracties, rodelen en meer. Maar als je op zoek bent naar iets meer ontspannends dan is de QC Terme Spa (8 minuten rijden) misschien een betere optie. Een breed scala aan restaurants en bars bevinden zich ook direct voor de deur.



    Op de 6e verdieping, met handige lifttoegang en betoverende panorama's op de majestueuze Mont Blanc, beschikt dit stijlvolle studio over warme, houten lambrisering in de woonkamer en is gemeubileerd met een elegante en moderne volledige keuken, een eettafel en een tweezitsbank. Gasten kunnen gemakkelijk heerlijke huisgemaakte maaltijden bereiden met essentiële benodigdheden; een magnetron, koffiezetapparaat, koelkast en broodrooster zijn beschikbaar voor gebruik door gasten en kunnen worden genoten in een rustige ambiance. Het slaapgedeelte is afgescheiden met glazen deuren en er is een stapelbed in de woonkamer. Gratis Wi-Fi en een Smart TV zijn beschikbaar voor entertainment. Boiler en skiberging zijn ook aanwezig voor extra gemak.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets