Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appt Bec D4

Chamonix, Frankrijk

appt-bec-d4appt-bec-d4appt-bec-d4appt-bec-d4appt-bec-d4
Favoriet 
     
     

    v.a. 929

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appt Bec D4 in Chamonix

    De accommodatie bevindt zich op Route du Tour en biedt een rustige en schilderachtige omgeving. Gasten hebben gemakkelijke toegang tot de skibus die op slechts 200 meter afstand stopt en het is maar een korte wandeling van 3 minuten naar het treinstation van Montroc-le-planet. De skilift van La Vormaine is slechts 2 minuten rijden, terwijl het grotere skigebied van Les Grands Montets 2 km of 7 minuten rijden van het chalet is. Het resort van Argentière ligt ook op slechts 4 minuten rijden voor handige voorzieningen.



    Het appartement met meerdere niveaus beschikt over een charmante chalet-stijl residentie met een veelzijdige indeling verspreid over twee ruime verdiepingen. Het interieur is versierd met blootgesteld grenenhout en biedt een lichte en ruime woonruimte met toegang tot een zonnig balkon met een prachtig uitzicht op Mont Blanc. Het appartement kan gezinnen en groepen van 8 personen herbergen, met drie slaapkamers, twee en-suite badkamers en een volledige familiebadkamer. Het open woonoppervlak omvat een goed uitgeruste keuken die ideaal is voor het houden van maaltijden.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône