Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement La Creusettaz

Chamonix, Frankrijk

appartement-la-creusettazappartement-la-creusettazappartement-la-creusettazappartement-la-creusettazappartement-la-creusettaz
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.043

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartement La Creusettaz in Chamonix

    Gelegen aan de rustige zijweg 'Impasse de la Pchotte', hebben gasten verschillende wandelroutes direct voor de deur en bevinden zich op slechts 10 minuten lopen van het Accro Adventure Park en de klimmuur bij Lac des Gaillands. Families zijn ook goed geplaatst om het centrum van Chamonix te bereiken, op 7 minuten rijden. Vanaf het chalet zijn de Easybus-dienst en busverbindingen naar Genève stad en het Italiaanse skigebied Courmayeur allemaal binnen 10-15 minuten rijden/ busrit bereikbaar.



    Perfect voor het slapen van 2 koppels of een gezinsgroep van 5, biedt dit strakke skichalet toevluchtsoord een eigentijdse haven voor het hele jaar door verblijven in Chamonix. De gastvrije open woonruimte geniet van toegang tot het terras en heldere dubbelzijdige uitzichten met uitzicht op de zonnige gemeenschappelijke tuin. De keuken is volledig uitgerust met een oven op ooghoogte, inductiekookplaat, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker en koel-vriescombinatie. Elk van de twee moderne slaapkamers beschikt over een boetiek-stijl open en-suite en is ingericht in een rustige, eigentijdse afwerking.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz