Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Terrasses de la Plage 2p 4

Cayeux-sur-Mer, Frankrijk

terrasses-de-la-plage-2p-4terrasses-de-la-plage-2p-4terrasses-de-la-plage-2p-4terrasses-de-la-plage-2p-4terrasses-de-la-plage-2p-4
Favoriet 
     
     

    v.a. 466

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Terrasses de la Plage 2p 4 in Cayeux sur Mer

    Dit vakantieoord met studio's en appartementen met 2 of 3 slaapkamers staat op een heel bijzondere locatie: het ligt op slechts enkele minuten van het uitgestrekte kiezelstrand, het stadscentrum, het casino en de winkel. Op het resort vindt u een receptei met gratis Wifi toegang, verwarmd binnenzwembad open van april tot begin november, met kinderbadje en een terras, fitnessruimte en parkeergelegenheid. Voor natuurliefhebbers biedt het park rondleidingen naar de baai van Somme. De appartementen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten en keukenapparatuur. U kunt gratis bijboeken voor een babypakket met babybed en kinderstoel, mits beschikbaar. Tegen een extra vergoeding kunt u voorzieningen bijhuren zoals bed- en badlinnen, televisie, gebruik van de garage en op verzoek eindschoonmaak.

    Dit appartement met twee kamers heeft een oppervlakte van 30m2 en is geschikt voor 4 personen. Het voorziet in een woonkamer met een bank of 2 uitschuifbedden, een slaapkamer met een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, een keukenhoek met vier-pits keramische kookplaat, magnetron, koelkast en afwasmachine, badkamer of doucheruimte met aparte toilet. Het appartement heeft ook een balkon of een terras met tuinmeubilair. U heeft de mogelijkheid om zeezicht bij te boeken.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône