Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Les Canissons 3p6p 40m

Cavalaire, Frankrijk

residence-les-canissons-3p6p-40mresidence-les-canissons-3p6p-40mresidence-les-canissons-3p6p-40mresidence-les-canissons-3p6p-40mresidence-les-canissons-3p6p-40m
Favoriet 
     
     

    v.a. 428

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Résidence Les Canissons 3p6p 40m in Cavalaire

    Aan de Franse Rivièra in de Var, is Cavalaire sur Mer een aantrekkelijke badplaats met een mooi, lang zandstrand, ondersteund door de met bos bedekte bergen.

    Het Prestige Residence Les Canisson ligt op slechts 10 minuten lopen van de stranden, het stadscentrum en de haven in Cavalaire. Tussen le Lavandou en Saint Tropez, is Cavalaire sur Mer een aantrekkelijke badplaats met 4 km zandstrand, ondersteund door het massief van de Maures. Deze residentie ligt in een rustige omgeving op een bebost terrein en biedt vakantiewoningen in goed uitgeruste appartementen met een kitchenette, een woonkamer met een slaapbank, een terras of een balkon. Tot uw beschikking: Verwarmd buitenzwembad en peuterbad, Buitenparkeerplaats, Overdekte parkeerplaats (tegen betaling), Wifi in appartementen, Petanqueveld, Wellness- / wellnesscentrum (betalend): sauna, hammam, bubbelbad, schoonheid behandelingen, fitnessruimte

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets