Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Prestige Du Golfe 3p6p

Cap d Agde, Frankrijk

residence-prestige-du-golfe-3p6presidence-prestige-du-golfe-3p6presidence-prestige-du-golfe-3p6presidence-prestige-du-golfe-3p6presidence-prestige-du-golfe-3p6p
Favoriet 
     
     

    v.a. 588

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Résidence Prestige Du Golfe 3p6p in Cap d Agde

    Deze vakantie residentie heeft zich genesteld in een mooi bosrijk park bij L'Íle aux Loisirs. Het biedt dienstverlening met een goede kwaliteit. Dichtbij ligt een strand op 400 meter afstand, haven en winkels op vijf minuten afstand en een internationale golfbaan. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en een balkon, terras of patio. Bij de faciliteiten van de residentie vindt u een buitenzwembad met pierenbadje, gratis internet toegang bij de receptie en in de appartementen en gratis televisie in alle appartementen. De appartementen met twee kamers voor vier personen en de appartementen met drie kamers voor zes personen zijn voorzien van airconditioning en bieden een compleet ingerichte keukenhoek met koelkast, keramisch fornuis, magnetron en afwasmachine plus een badkamer met douche of bad en toilet.

    De appartementen variëren van 2-kamer 4-3 kamers cabin 8 personen zijn voorzien van airconditioning en volledig uitgerust met kitchenette (keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser), badkamer of douche met toilet, televisie en gratis toegang tot internet en een balkon terras of tuin.

    3 kamers 6 personen (ongeveer 40-46 m²)
    Woonkamer met uitschuifbaar bed
    Uitgeruste kitchenette (4-pits keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron / grill, afwasmachine, afzuigkap, koffiezetapparaat
    waterkoker)
    Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed
    Slaapkamer met 2 stapelbedden
    Badkamer met bad en toilet (douche in PMR *), haardroger, vergrootspiegel
    * Persoon met beperkte mobiliteit

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen