Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cap d'Agde La Pinède MH 4/6 pers.

Cap d Agde, Frankrijk

cap-dagde-la-pinede-mh-4-6-perscap-dagde-la-pinede-mh-4-6-perscap-dagde-la-pinede-mh-4-6-perscap-dagde-la-pinede-mh-4-6-perscap-dagde-la-pinede-mh-4-6-pers
Favoriet 
     
     

    v.a. 293

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Cap d'Agde La Pinède MH 4/6 pers. in Cap d Agde

    De residentie van La Pinede ligt in een natuurlijke omgeving direct naast de laatste vulkaan van de Cevennes bergen, 300m vanaf het hoogste punt Mont Saint Loup. Het is omgeven door allerlei soorten bomen zoals amandelen, perziken, palmen en dennenbomen en een gebied van 4,5 ha, u kunt hier nog frisse lucht inademen en genieten van ongelofelijke uitzichten. Slechts 5km vanaf deze natuurlijke omgeving ligt een 20km lang strand op u te wachten. U kunt ter plekke ontspannen bij het verwarmde buitenzwembad van het landgoed, het is open van april tot eind september. Er is een peuterbad van 50m2 en een zwembad van 1 tot 2,80m diep, zwemkleding is vereist, korte broek en leggings worden toegestaan, er staan ligstoelen en u kunt kiezen voor de diverse activiteiten te vinden op locatie zoals strandvolleybal, petangue of tafeltennis. De eerste winkels vindt u 1,8km verderop en 3-5min met de auto bereikt u de supermarkt, bakkerij en drogisterij. Bij Agde en Cap d'Agde vindt u gezellige restaurants.

    Deze stacaravan heeft een oppervlakte van ongeveer 27 m2 en is geschikt voor 4 tot 6 personen, inclusief baby's. Het bestaat uit 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en doucheruimte met wastafel en toilet. De woonkamer is ingericht met banken die samen bieden slaapruimte voor 2 personen. Eén van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed, terwijl de andere een 2 aparte bedden heeft. De keuken is voorzien van gasbrander, koelkast, magnetron, wastafel, servies, pannen en keukengerei. De accommodatie beschikt ook over een terras met tuintafel en stoelen. Extra services zijn ook beschikbaar, de betaling van deze dient ter plaatse te worden gedaan.
    Houd er rekening mee dat de foto's over het interieur van de accommodatie uitsluitend met indicatieve titel worden gegeven.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas