Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Standard suite for 4 people with bedroom with double bed

Boulogne-sur-Mer, Frankrijk

standard-suite-for-4-people-with-bedroom-with-double-bedstandard-suite-for-4-people-with-bedroom-with-double-bedstandard-suite-for-4-people-with-bedroom-with-double-bedstandard-suite-for-4-people-with-bedroom-with-double-bedstandard-suite-for-4-people-with-bedroom-with-double-bed
Favoriet 
     
     

    v.a. 600

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Standard suite for 4 people with bedroom with double bed in Boulogne Sur Mer

    Boulogne-sur-Mer is zonder twijfel één van de parels van de Franse Opaalkust. Met z'n rijke geschiedenis, pittoreske straatjes en prachtige historische gebouwen, is deze havenstad een absolute must om te bezoeken!

    Boulogne-sur-Mer ligt slechts op een uurtje rijden van De Panne, de laatste Belgische kuststad vlak voor de Franse grens. Bij het binnenrijden van Boulogne-sur-Mer krijg je een instant vakantiegevoel, dankzij het prachtige uitzicht over het strand en de haven. Deze diverse stad heeft voor elk wat wils: natuur, cultuur en sport… Het is onmogelijk om je hier te vervelen!
    La pièce de résistance van Boulogne-sur-Mer is zonder twijfel Nausicaá, het grootste aquarium van Europa. Haaien, reuzenmanta's, zeeleeuwen… Bij Nausicaá vind je ze allemaal! Je kunt hier gemakkelijk een dag rondlopen en je vergapen aan de mooie vissen in de spectaculaire aquaria, bijleren over de wonderlijke onderwaterwereld en zelfs helpen met het voederen van de vissen in de lagune! Kortom, Nausicaá is de ideale indoor activiteit voor jong en oud.

    Maar Boulogne-sur-Mer heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Deze Noord-Franse stad heeft namelijk een prachtige, historische binnenstad die zeker een bezoekje waard is dankzij z'n gezellige straatjes, charmante restaurantjes en traditionele vismarkt. Maar wat zeker niet op het lijstje mag ontbreken is de Basilique Notre-Dame met haar prachtige fresco's en indrukwekkende koepel. De echte publiekstrekker is weliswaar de crypte van de basiliek, een doolhof van galerijen en gangen met tal van religieuze artefacten en historische overblijfselen. Boulogne-sur-Mer is en blijft natuurlijk een kuststad, dus ook voor lange strandwandelingen en watersporten kan je hier terecht. Maar dé favoriete sport van de Boulonnais blijft uiteraard het zeilwagenrijden, ook wel strandzeilen genoemd.

    Dit nieuw vakantieverblijf voor 4 personen beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaaphoek met een stapelbed voor 2 personen. Het verblijf is van alle comfort voorzien en beschikt over een gezellige woonkamer met flatscreen televisie. De open keuken is volledig uitgerust (frigo, microgolfoven, kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, broodrooster, potten en pannen, eetservies,…). In de badkamer is er een douche, lavabo en WC.

    Belangrijke informatie: onze residentie bevindt zich in een gebied dat een grote stedelijke herstructurering ondergaat. Dit kan toegangsproblemen veroorzaken. Wij raden u ten zeerste aan uw parkeerplaats te reserveren wanneer u reserveert.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône