Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Font Romeu Appart Pyrénées ST2H

Bolquere, Frankrijk

font-romeu-appart-pyrenees-st2hfont-romeu-appart-pyrenees-st2hfont-romeu-appart-pyrenees-st2hfont-romeu-appart-pyrenees-st2hfont-romeu-appart-pyrenees-st2h
Favoriet 
     
     

    v.a. 231

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Font Romeu Appart Pyrénées ST2H in Bolquere

    De toeristische residentie Pyrénées 2000 verwelkomt u in het dorp Bolquère Pyrénées 2000 op een hoogte van 1800 meter. In de hooglanden van Cerdanya, in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Catalaanse Pyreneeën, wordt u verleid door de alomtegenwoordige natuur.De residentie Appart Vacances Pyrénées 2000 *** verwelkomt u in een van zijn 148 vakantieaccommodaties verdeeld over 4 verdiepingen . Uitgerust met een lift, kunt u verblijven in comfortabele studio's voor 2 en 4 personen, maar ook in ruime appartementen voor 4 tot 8 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

    Maak het u gemakkelijk - onze gezellige residentie is van u om van te genieten! Je voelt je meteen thuis, met alles wat je nodig hebt daar:

    Een woonkamer met een 2-persoonsslaapbank;
    Een kantoorruimte, waar je ansichtkaarten kunt schrijven in plaats van te werken;
    Een ingerichte keuken die uitkomt in de woonkamer, met: koelkast, vaatwasser, magnetron, kookplaten, afzuigkap, koffiezetapparaat, servies, keukengerei, stofzuiger;
    Een flatscreen-tv;
    Een badkamer met ligbad, wastafel, föhn en toilet;
    Een balkon of terras met tuinmeubelen, met uitzicht op de bergen naar uw wensen!

    Studio (2 Personen) - 25 meter
    Slaapbank (2 personen)
    Magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat
    Kantoorruimte
    Bad
    Balkon of terras voorzien van tuinmeubelen
    Uitzicht op de bergen met toeslag
    Televisie
    Haardroger
    Geschikt voor gehandicapten

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz