Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Valentin Plage 2p 4 SV

Batz-sur-Mer, Frankrijk

residence-valentin-plage-2p-4-svresidence-valentin-plage-2p-4-svresidence-valentin-plage-2p-4-svresidence-valentin-plage-2p-4-svresidence-valentin-plage-2p-4-sv
Favoriet 
     
     

    v.a. 377

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Résidence Valentin Plage 2p 4 SV in Batz sur Mer

    De residentie vindt u op 2km afstand van het centrum van Batz sur Mer, 1,5km vanaf le Criosic TGV station, in een privé park met 2 hectare bossen. De vier gebouwen die de residentie vormen liggen op het zuiden aan het zandstrand aan de voet van het pad langs de kust. De residentie bestaat uit 62 appartementen en biedt een gevarieerd aanbod van types appartementen, sommige zijn duplex appartementen, zo vindt u hier studio appartementen voor 2 personen tot 3-kamer appartementen voor 7-8 personen, allemaal compleet ingericht met keukenhoek met keramische kookplaten, magnetron en afwasmachine. Verder is er een badkamer met bad of douche en een toilet. Tegen een vergoeding is er ook televisie.
    U kunt in aan de zee kant of aan de park kant verblijven. Elke appartement heeft wifi en privétoegang tot het strand. Ook kunt u uitrusten in het verwarmde buitenbad (en kinderbad) met zicht op de oceaan (van half mei tot eind september. De residentie heeft geen lift.






    De residentie bestaat uit 62 appartementen en biedt een grote verscheidenheid aan types (sommige zijn duplex-appartementen), variërend van het studio-appartement voor 2 personen tot het driekamerappartement voor 7/8 pers, die allemaal volledig zijn uitgerust met een kitchenette (inductiekookplaat). , magnetron en vaatwasser), badkamer of douche met toilet en televisie (met supplement)

    2 kamers 4 personen zeezijde (ongeveer 25 tot 30 m ²) - Alle in duplex en op de begane grond,
    alleen in de bijlagen
    Woonkamer met een slaapbank 2 personen
    Mezzanine met 1 tweepersoonsbed (160 cm)
    Uitgeruste kitchenette (vitrokeramische of inductiekookplaat, magnetron, vaatwasser)
    Badkamer (bad) met toilet
    Terras (alles op de begane grond)


    Geen van de appartementen is uitgerust voor personen met beperkte mobiliteit

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires