Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise West Middellandse Zee MSC Seaside

Barcelona, Frankrijk

8-dg-cruise-west-middellandse-zee-msc-seaside8-dg-cruise-west-middellandse-zee-msc-seaside8-dg-cruise-west-middellandse-zee-msc-seaside8-dg-cruise-west-middellandse-zee-msc-seaside8-dg-cruise-west-middellandse-zee-msc-seaside
Favoriet 
     
     

    v.a. 883

    Bekijk vrije data

    8 dg cruise West Middellandse Zee MSC Seaside in Barcelona

    8-daagse Vakantie naar Baai Van Napels bij 8 dg cruise West Middellandse Zee MSC Seaside

    Stel je voor een zachte bries waait door je haren terwijl je ontspant op het dek van een cruiseschip, omringd door de glinsterende azuurblauwe wateren van de Westelijke Middellandse Zee. Dat is precies wat je te wachten staat op deze adembenemende cruise! Na vertrek vanuit Barcelona, breng je als eerste een bezoek aan La Goulette, een schilderachtig havenstadje in Tunesië, waar de geur van exotische kruiden je zintuigen prikkelt en waar je de lokale cultuur kunt ervaren door de smalle straatjes te verkennen en te genieten van de traditionele gerechten. Geniet ook van het prachtige Palermo, de schat van Sicilië, waar je wordt ondergedompeld in de rijke geschiedenis en prachtige architectuur van de stad. Bezoek de betoverende kathedralen en proef de heerlijke Siciliaanse keuken, inclusief verse zeevruchten en cannoli! Deze cruise belooft niet alleen een reis vol avontuur en ontdekking te zijn, maar ook een kans om te ontspannen en te genieten van de vele voorzieningen aan boord van het schip.

    Faciliteiten

    • ,
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône