Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris

Bailly-Romainvilliers, Frankrijk

vakantiepark-center-parcs-villages-nature-paris
Favoriet 
     
     

    v.a. 227

    Bekijk vrije data

    Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris in Bailly-Romainvilliers

    Combineer een verblijf in Center Parcs met het hele gezin en ontsnap aan de dagelijkse sleur met een bezoek aan Disneyland® Paris. Het park ligt in een groene omgeving en je hebt hier alle gemakken en faciliteiten zoals je van Center Parcs gewend bent. Vanuit de comfortabele vakantiewoningen ben je snel in het zwembad met glijbanen, de Baluba Indoor Speelwereld of in één van de bars en restaurants waar je wat kunt eten en drinken. Je kunt met de kinderen op avontuur in het bos, maar natuurlijk is het hoofddoel van het verblijf een bezoek aan Disneyland® Paris waarvan je de entreetickets al bij boeking kunt aanschaffen. In Center Parcs Villages Nature Paris krijg je onbeperkt toegang tot de vijf werelden: Aqua Mundo, BelleVie Farm, Forest of Legends, Extraordinary Gardens en Lakeside Promenade. Ontdek ze allemaal.

    Combineer een verblijf in Center Parcs met het hele gezin en ontsnap aan de dagelijkse sleur met een bezoek aan Disneyland® Paris. Het park ligt in een groene omgeving en je hebt hier alle gemakken en faciliteiten zoals je van Center Parcs gewend bent. Vanuit de comfortabele vakantiewoningen ben je snel in het zwembad met glijbanen, de Baluba Indoor Speelwereld of in één van de bars en restaurants waar je wat kunt eten en drinken. Je kunt met de kinderen op avontuur in het bos, maar natuurlijk is het hoofddoel van het verblijf een bezoek aan Disneyland® Paris waarvan je de entreetickets al bij boeking kunt aanschaffen.

    In Center Parcs Villages Nature Paris krijg je onbeperkt toegang tot de vijf werelden: Aqua Mundo, BelleVie Farm, Forest of Legends, Extraordinary Gardens en Lakeside Promenade. Ontdek ze allemaal.

    Center Parcs Villages Nature Paris is vanuit Nederland in enkele uren bereikbaar. Eenmaal aangekomen in het park, in een rustige en groene omgeving, is het nog slechts ca. 10 minuten met de auto naar Disneyland® Paris. Ook zijn er in de omgeving diverse uitstapjes mogelijk.

    - Centrum Bailly: ca. 4 km
    - Disneyland® Paris: ca. 6 km
    - Winkelcentrum La Vallée: ca. 6 km
    - Dierentuin Parc des Félins: ca. 25 km
    - Kasteel Vaux-le-Vicomte: ca. 40 km
    - Centrum Parijs: ca. 45 km


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires