Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Soleil d'Antibes

Antibes, Frankrijk

le-soleil-dantibesle-soleil-dantibesle-soleil-dantibesle-soleil-dantibesle-soleil-dantibes
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.488

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Le Soleil d'Antibes in Antibes

    Het vakantieappartement bevindt zich op korte loopafstand van het prachtige Plage de la Garoupe en Baie des Milliards in Cap d'Antibes. Nabijgelegen attracties zijn onder andere kustwandelroutes en het voetpad Sentier de Tirepoil, dat adembenemende uitzichten biedt over Nice en de Baie des Anges. Het Picasso Museum en Juan-Les-Pins liggen slechts een kort ritje verwijderd, en andere steden zoals Nice, Villefranche-sur-Mer, Cannes en Monaco zijn bereikbaar binnen 30 tot 90 minuten met de auto. Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld is Nice-Cote d'Azur, ongeveer 30 minuten rijden.



    Het chique appartement met 2 slaapkamers biedt stijlvolle en elegante interieurs met airconditioning. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer, terwijl de tweede slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer. Gasten kunnen genieten van een privéterras met weidse uitzichten over Cap d'Antibes, perfect voor buiten dineren. Voorzieningen zijn onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast, broodrooster, wasmachine en strijkfaciliteiten.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas